U bent hier:

Actueel

Opleidingen

In Nederland en daarbuiten worden verscheidene geaccrediteerde opleidingen tot gecertificeerd Feldenkrais® practitioner aangeboden. Deze duren gemiddeld drie à vier jaar (parttime: 40 dagen per jaar)

De volgende Feldenkrais Teacher Training in Nederland (Pro-NL) gaat van start 19 augustus 2024 
Deze opleiding wordt georganiseerd in samenwerking met Panta Rhei, met Larry Goldfarb als Educational Director en Caro van Iersel als trainer en continuïteits-assistent.

Deze opleiding combineert ervaringsgericht en cognitief leren, werken in kleine groepen en zelfstandig leren. Er is aandacht voor zowel persoonlijke groei als professionele ontwikkeling. De opleiding maakt gebruik van innovatief onderwijs, inspelend op de behoeften van de deelnemers, en biedt online ondersteuning.

In aanloop naar de training organiseren we een aantal online en 'in-person' bijeenkomsten en workshops, om kennis te maken met de methode en de trainers.
Dit is een mooie manier om uit te zoeken of deze opleiding voor jou is, om in contact te komen met je toekomstige medestudenten, en om jezelf voor te bereiden op de opleiding.
In deze meetings zal je de Feldenkrais methode zelf ervaren, en heb je de kans om vragen te stellen aan de trainers.

Meer informatie over de opleiding is binnenkort te vinden op www.pro-osteo.com. Voor vragen kunt U ook contact opnemen met Caro van Iersel (tel: 036 5304010) of mailen naar Info@Pro-Osteo.com.