Actueel

Opleidingen

In Nederland en daarbuiten worden verscheidene geaccrediteerde opleidingen tot gecertificeerd Feldenkrais® practitioner aangeboden. Deze duren gemiddeld drie à vier jaar (parttime: 40 dagen per jaar). 

De Pro-NL International Feldenkrais Teacher Training (start april 2024)

De volgende Feldenkrais Teacher Training in Nederland (Pro-NL) gaat van start gaan in april 2024.
Deze opleiding wordt georganiseerd in samenwerking met Panta Rhei, met Larry Goldfarb als Educational Director en Caro van Iersel als trainer en continuïteits-assistent.

Deze opleiding combineert ervaringsgericht en cognitief leren, werken in kleine groepen en zelfstandig leren. Er is aandacht voor zowel persoonlijke groei als professionele ontwikkeling. De opleiding maakt gebruik van innovatief onderwijs, inspelend op de behoeften van de deelnemers, en biedt online ondersteuning.


Introductie bijeenkomsten

In aanloop naar de training organiseren we een aantal online en 'in-person' bijeenkomsten en workshops, om kennis te maken met de methode en de trainers.
Dit is een mooie manier om uit te zoeken of deze opleiding voor jou is, om in contact te komen met je toekomstige medestudenten, en om jezelf voor te bereiden op de opleiding.
In deze meetings zal je de Feldenkrais methode zelf ervaren, en heb je de kans om vragen te stellen aan de trainers.

Zo is er een gratis webinar met Larry Goldfarb en Caro van Iersel op 12 september - zie ook https://pro-osteo.com/courses/free-webinar-feldenkrais-introduction-2/.

Van 17 - 19 november geeft Larry samen met Caro een workshop "Moving from the Center"  - zie ook https://pro-osteo.com/courses/feldenkrais-moving-from-the-center/.

Meer informatie over de opleiding is binnenkort te vinden op www.pro-osteo.com. Voor vragen kunt U ook contact opnemen met Caro van Iersel (tel: 036 5304010) of mailen naar Info@Pro-Osteo.com.

 
 

Audiolessen

Je lijf begrijpen vanuit de schouders - Annemieke Mol
Je heupgewrichten leren kennen - Tjitske de Boer
De beweging door het skelet voelen gaan - Tjitske de Boer
Zachte standvastige voeten - Henriëtte van Bruggen