Opleiding Feldenkrais

Amsterdam International Feldenkrais Teacher Training
Doet mee aan Persoonlijk Ontwikkelplan Feldenkrais: 
Nee

Achtergrond

Nataliya is een moeder van een bijzonder kind. Vanaf de geboorte van haar kind heeft zij zich verdiept in verschillende bewegingstechnieken en therapiëen. Nataliya heeft met haar gezin bijna hele wereld afgereisd om de optimale therapie voor haar dochter te vinden. Op een gegeven moment kwam bij haar besef dat zij zichzelf moet onderwijzen en aldus zelf een therapeute voor haar dochter moet worden. Na diverse cursussen en trainingen kwam Nataliya tot ontdekking dat de methode van Moshe Feldenkrais een essentiele basis en structuur biedt om onze bewegingen makkelijker en soepeler te maken waarbij de belasting op ons lichaam tot het minimum wordt beperkt.

In 2016 heeft Nataliya met succes haar International Feldenkrais opleiding bij Mind in Motion afgerond (Amsterdam). 

In 2019 heeft Nataliya een meerdagse cursus Inleiding in de meridiaantherapie bij de Praktijk de Zonnewijzer gevolgd (Elst). 

In 2020 heeft Nataliya met succes het tweejarige programma Movement Lesson van Michelle Turner afgerond (Verenigd Koninkrijk).

Doelgroep: jong en oud, met en zonder chronische beweginsklachten; specialiteit: kinderen met fysieke en visuele beperkingen

Praktijkinfo

  • Makkelijk Bewegen 1

    een paar dagdelen per week behandel ik mijn clienten hier

  • Makkelijk Bewegen 2

    eigen praktijkruimte binnen een andere praktijk (eveneens een paar dagdelen per week)