Opleiding Feldenkrais

Fysiotherapie, Feldenkraispractitioner
Doet mee aan Persoonlijk Ontwikkelplan Feldenkrais: 
Nee

Achtergrond

Fysiotherapeute(1982). Verder gespecialiseerd in Feldenkraismethode (Mia Segal-1996), Psycho-Somatische klacht behandeling (Relaxatietherapie-1993) en Manuele Lymfedrainage methode Vodder (Virginia Cool school-2008). Mijn bijzondere interesse gaat uit naar het "vrij maken" van de stem en het vergroten van het expressieve vermogen van de adem bij zingen en bij het bespelen van blaasinstrumenten. Ik ben heel blij met mijn zanglessen bij Beata Wojtczak, haar zang-kwaliteit en lessen zijn o.a. gebaseerd op de feldenkraismethode.

Praktijkinfo

  • Praktijk Fysiotherapie en Ontspanningstherapie

    In mijn praktijk wil ik een oplossing bieden voor alle lichamelijke en psychische klachten die zijn ontstaan vanuit overmatige fysieke belasting, stress, ziekten en trauma's, zonder daarbij de individuele mens over het hoofd te zien.
    Aangezien elk mens een unieke eenheid is van ervaringen, talenten en mogelijkheden wil ik in mijn behandeling recht doen aan ieders persoonlijke inzet en respecteer ik de eigen verantwoordelijkheid ten aanzien van de gezondheid. "Waar een Wil is, is een Weg" als leidraad voor verandering naar een beter evenwicht in jezelf.