Opleiding Feldenkrais

HBO Fysiotherapie 1990; Feldenkrais Practitioner Mia Segal FK 10 2003, Larry Goldfarb AIFTT 4 2016
Doet mee aan Persoonlijk Ontwikkelplan Feldenkrais: 
Ja

Achtergrond

Als algemeen praktiserend fysiotherapeute heb ik altijd veel interesse gehad in houding, natuurlijk bewegen, ontspanning en alle vragen die dat oproept. De Feldenkraisopleidingen bij Mia Segal en Larry Goldfarb te Amsterdam hebben mij veel antwoorden gegeven. In mijn praktijk 'Feldenkrais en Fysiotherapie' werk ik met mensen die meer inzicht willen krijgen in hun manier van bewegen. Door ondersteuning in het (h)erkennen van eigen bewegingspatronen die tot klachten kunnen leiden komt een proces van verandering op gang. Aandacht, bewustwording, verbeeldingskracht, veerkracht en autonomie zijn kernbegrippen voor de manier waarop ik graag werk. Zowel in groepsverband als ook individueel.

Praktijkinfo

  • Feldenkrais & Fysiotherapie Martina Paul

    Nog nooit een Feldenkrais les gevolgd? Of veel te lang geleden? Wees welkom om gratis kennis te maken met Feldenkrais. De ATM-lesuren zijn: Dinsdagochtend 9 uur (online). Woensdagavond 19.30 - 20.10 uur (online). Donderdagochtend 8.15 - 9.15 uur (live). S.v.p. even aanmelden per mail of telefoon.

    Tevens afspraak voor individuele sessies (FI, funktionele integratie-les). Een vrijblijvende kennismakingsles is altijd mogelijk. Graag even aanmelden!