Opleiding Feldenkrais

Amsterdam International Feldenkrais Teacher Training (afgerond in 2002)
Doet mee aan Persoonlijk Ontwikkelplan Feldenkrais: 
Nee

Achtergrond

Vanuit mijn belangstelling voor het menselijk functioneren, zowel fysiek als mentaal, ben ik massagetherapeute geworden. Dankzij mijn nieuwsgierigheid naar lichaamswerk heb ik in 1994 kennisgemaakt met de Feldenkrais methode en ben daardoor zo geboeid geraakt en gebleven, dat het sindsdien op de voorgrond van mijn werken en leren staat. Ik heb een aantal jaren een praktijk gehad in de binnenstad van Amsterdam, lessen verzorgd op de Academie voor Natuurgeneeskunde en workshops bij een grote diversiteit aan bedrijven en belangstellenden gegeven. En met veel mensen (musici, acteurs, mensen met MS, pijn- e/o stressklachten, dansers, enz.), dus met een grote diversiteit aan wensen gewerkt.

Praktijkinfo

 • Het Bewegings Atelier

           “There is one thing that, when cultivated and regularly practiced, leads to deep spiritual intention, to peace, to mindfulness and clear comprehension, to vision and knowledge, to a happy life here and now, and to the culmination of wisdom and awakening. And what is that one thing? It is mindfulness centered on the body.”    -   Gautama Buddha

  Mijn lessen zijn geschikt voor iedereen - jong oud, ziek of gezond - die wil leren ontspannen, zijn/haar eigen grenzen wil verkennen en leren respecteren, en nieuwsgierig is naar en meer wil weten over de eigen mogelijkheden.

  Ik werk in mijn praktijk met kleine groepen of individueel, en op locatie*

  We gaan samen op zoek naar een plezierige samenwerking met en in onszelf. Op zoek naar manieren om het onmogelijke mogelijk te maken, het mogelijke aangenaam en het aangename met een gevoel van meer gratie en schoonheid. De lessen zijn altijd samengesteld naar wat ik zie e/o hoor aan wensen van de deelnemers.

   

  Op locatie* Indien je niet in staat bent om naar de praktijk te komen. Of als je met een aantal mensen een groepje of groep hebt gevormd, die graag ATM-lessen willen volgen op een andere locatie. Ook bestaat de mogelijkheid dat ik een workshop met een gewenst thema geef voor een bepaalde doelgroep (bijv. paardrijden, musici, op de werkplek). Neem contact met me op om de mogelijkheden door te nemen.

   

  Locatie: Zuideinde 385, 1035PE Amsterdam (bus 392 stopt bijna voor de deur en parkeren is gratis).

  Voor aanmelden of informatie: hanniekos@gmail.com of 06 453 60 562