Graag breng ik jullie op de hoogte van een pilot, die ik ga doen in Amsterdam.
Met een collega Feldenkrais practitioner, Ariane Rümke, ben ik een samenwerkingsverband aan het onderzoeken. Zij heeft haar praktijk op het Java-eiland, waar ik wekelijks mijn lessen volg en bij haar "op de grond lig".
Nu is het idee ontstaan dat ik 3 achtereenvolgende lessen met een thema, in haar ruimte, ga geven. Ieder is daar van harte welkom! Let wel, er is een limiet aan aantal plekken, dus wacht niet te lang met je aanmelden!
 
Het thema is zwierend de vakantie in. Vind je eigen draai.
De 3 lessen gaan over draaien en afzetten. Wat is er nodig om te kunnen draaien en hoe doe je dat eigenlijk? Hoe gebruik je je voeten en je heupen om een afzet te creëren om bijvoorbeeld te wandelen, rennen, te tuinieren, (disc)golfen, dansen of gewoon omrollen van je badlaken en tot staan komen?
We gaan op zoek welke gewrichten er allemaal mee kunnen doen in een draaibeweging, zodat de krachten op gewrichten gelijkwaardig verdeeld worden, je minder kans op blessures hebt en je makkelijker je draai kan vinden. Hoe fijn kan dat zijn? Kom het ervaren in Amsterdam. 
De basisprijzen zijn hetzelfde. De kortingsprijs voor 3 lessen in Amsterdam is 35,- euro.

Data: donderdag 6, 13 en 20 juli 2023
Tijd: 20u-21u (deur open 19:45u)
Locatie: Studio Wladiwostok
Java–eiland
Bogortuin 16
1019 PG Amsterdam (let op betaald parkeren en goed bereikbaar met tram of bus).


Zorg dat je de tijd neemt, omdat het lastig te vinden is. En voor deze ruimte: matjes zijn aanwezig. Graag wel een doek of laken meenemen i.v.m. hygiëne voor op de matjes.
Mede namens Ariane heten we ieder van harte welkom, https:\\feldenkraisamsterdam.nl!

Meld je graag aan op mijn website www.centrummeerdandoen.nl en zie je dan!

Warme groet Johanneke Meijer

Hartelijke groet,

Johanneke Meijer

Feldenkrais practitioner

www.centrummeerdandoen.nl

meerdan@centrummeerdandoen.nl