Beste genodigde,

Op vrijdag 13 oktober presenteert Yael Davids haar nieuwe boek: I Am Going To Be Your Last Teacher – A Workbook en geeft ze eerder die dag een speciale Feldenkraisles. Dit is de eerste in een reeks van vier speciale lessen.

Davids is kunstenaar en Feldenkraisdocent, die in haar werk beide praktijken combineert. In de periode 2017-2021 werkte ze aan een onderzoek met het Van Abbemuseum en de Gerrit Rietveld Academie wat uitmondde in twee tentoonstellingen: Yael Davids: A Daily Practice in het Van Abbemuseum en Yael Davids: One is Always A Plural in het Migros Museum für Gegenwartskunst in Zürich. Ze ontwikkelde hiervoor twaalf speciale Feldenkraislessen gebaseerd op werken uit decollecties van de musea. De tentoonstellingen en het onderzoek vormen de basis voor de publicatie I Am Going To Be Your Last Teacher – A Workbook (2023).

Volledige programma:
14:45 Ontvangst bij infobalie
15:00 tot 16:30 Feldenkraisles (15 plekken beschikbaar)
17:00 tot 17:30 Boekpresentatie
18:00 tot 19:00 Afsluitende borrel

Meer informatie en reserveren voor de boekpresentatie of Feldenkrais specials via deze link : https://vanabbemuseum.nl/nl/zien-en-doen/tentoonstellingen-activiteiten/boekpresentatie_yael_davids/

We hopen je te zien op vrijdag 13 oktober!

Met vriendelijke groet,
Van Abbemuseum Eindhoven.

Dit event wordt ondersteund door:
Mondriaan Fonds en Gerrit Rietveld Academie