Workshop Exploring the pelvis: the bone & the floor in Hilversum

Feel at Home with Yourself presenteert:

 

Het bekken leren kennen

Het bot en de bodem

 

We kennen ons eigen lichaam wel, maar sommige delen kennen we beter dan andere. In onze beleving is het bekken vaak een grijs gebied. Die beperkte bewustzijn van het bekken kan invloed hebben op de controle over blaas en darmen, op onze ademhaling en kan chronische lage rugpijn veroorzaken.

 

In deze workshop gebruiken we beweging om het bekken te leren kennen, zowel de botstructuur als de bekkenbodem. Door beter bewust te zijn van het bekken, kunnen we de controle over dit gebied verbeteren, ons makkelijker bewegen in ons dagelijks leven en ons energieniveau verhogen.

 

Met de Feldenkrais Methode leren we onszelf beter kennen. Dit doen we met rustige, vaak niet-alledaagse, bewegingen en met respect voor onze eigen mogelijkheden, grenzen en veiligheid en op een manier waarbij we ons prettig voelen.

 

Wanneer

Zaterdag 7 september 2019 van 13.00 tot 17.00 uur.

 

Voor wie

Voor mannen en vrouwen die de controle over hun blaas willen verbeteren, zwangere vrouwen of vrouwen die net bevallen zijn, zangers, paardrijders en iedereen die nieuwsgierig is naar de functie van de bekken.

 

De workshop wordt in het Engels en Nederlands gegeven.

 

Waar

Yogaruimte, Veerstraat 25, 1211 HJ Hilversum.

 

Kosten

Vroegboekkorting tot en met 31 juli: € 55,00, daarna € 70,00.

Graag overmaken naar:NL58 ABNA 0842 5814 80 t.n.v.  Stephane Loupy

 

Docent

Stephane Loupy

Stephane heeft sinds 2013 veel ervaring opgedaan op het gebied van yoga, mindfulness en de Feldenkrais Methode. Zij heeft lesgegeven in Hong Kong en Luxemburg en op dit moment geeft zij Awareness Through Movement-lessen in Hilversum.

 

Gastdocent

Caro van Iersel

Caro is een gediplomeerde Feldenkrais-docent en fysiotherapeut. Zij werkt al meer dan 30 jaar met de Feldenkrais Methode en heeft een praktijk in Almere waar zij zowel een-op-een als met groepen werkt .

 

Info en reservering

stephaneloupy@me.com

+31 615 66 15 10