Weekendworkshop in Groesbeek

‘Als bekken en hoofd samengaan’ Door Chris van der Hoff en Inge Neijjenhuis

Centraal staat dit weekend: De samenwerking tussen hoofd en bekken. Want als hoofd en bekken elkaars taal verstaan, met hoeveel vrijheid en plezier beweeg jij je dan in jouw leven?

Een weekend waarin je mag ZIJN, waarin je mag komen tot ZIJN, waarin je vanuit dit zijn mag bewegen. Verplaats je in jezelf en beweeg binnen jouw grenzen van comfort. Waar sta jij? En hoe kom jij in beweging? Hoe is de organisatie van jouw bewegen aangestuurd vanuit je brein? Staan hoofd en bekken met elkaar in verbinding? Waar gaat die heen? Hoe verspreidt die zich in jou? Bij deze distributie van de beweging is het de vraag of elk deel meedoet met de intentie van de beweging. En of elk deel de taak uitvoert waar het 't meest geschikt voor is. Een systeem werkt immers optimaal als elk onderdeel deelneemt en doet waar het 't beste in is. Dan kunnen alle systemen in ons goed samenwerken en voelen wij ons... happy. 

Na jarenlang vooral de focus te hebben gehad op het leren en lesgeven binnen de MBS Academy, Feldenkrais opleiding van Mia Segal, ben ik trots en blij deze workshop te kunnen aankondigen. Vooral de samenwerking met mijn zeer gewaardeerde collega Inge Neijenhuis kijk ik zeer naar uit. Al jaren zeer actief en succesvol in Nederland. Voor mij geldt dat het na 12 jaar nauwe samenwerking met Mia Segal en Leora Gaster tijd wordt om de opgedane kennis en kunde ook buiten de ‘MBS kring’ te gaan uitdragen. 

Praktisch

De bijzondere locatie, het bos, het fantastisch lekkere eten voor elk dieet, de goede bedden en schone kamers, de rust en stilte, de momenten samen en alleen... alles werkt mee aan de awareness, om dichtbij jezelf te zijn.

Locatie: Conferentieoord 'de Poort' in Groesbeek.

Vrijdag 5 augustus 19.00 uur tot zondag 7 augustus na de lunch om 14.00 uur.

Kosten

Deelname aan het weekend is inclusief BTW, 2x overnachting en volledige verzorging van de inwendige mens.

€425 o.b.v. 2pk met douche/toilet op de gang. ( 1pk toeslag €20)

€450 o.b.v. 2pk met douche/toilet (1pk toeslag €20)

Vragen

Met alle dieetwensen wordt rekening gehouden.

Mocht je specifieke wensen/klachten/vragen hebben... Laat ons dan weten via de mail. 

chrisvanderhoff@cs.com