VOORAANKONDIGING Feldenkrais Dag Amsterdam 26 november

Your back in Shape

26 november 2016 organiseren amsterdamse Feldenkrais practitioners een workshop.

Op deze dag - waarop u zowel kennis kunt maken met de Feldenkrais bewegingsmethode als ook de veelzijdigheid ervan - staat de Rug centraal. De feldenkraispractitioners geven les vanuit hun diverse achtergronden zoals fysiotherapie, theater, dans, sport, muziek.

U kunt via groepslessen, demonstraties van een individuele les en een lezing ervaren wat de feldenkrais methode voor de gezondheid van uw rug en welzijn kan betekenen. 

Feldenkrais is een praktische methode waarin je met aandacht beweegt en wordt niet voor niets ook wel "mindfulness in beweging" genoemd. Feldenkrais is er voor iedereen, voor iedere leeftijd, die nieuwsgierig is naar de manier waarop hij of zij beweegt en functioneert.

Onze rug is letterlijk de spil waar wij omheen bewegen. Zij maakt het mogelijk dat wij kunnen liggen, zitten, buigen, draaien, staan ,lopen, rennen, springen op tal van manieren. Zij ondersteunt ons, heeft een belangrijke invloed op de kwaliteit van onze bewegingen en helpt ons om te gaan met de zwaartekracht.  De waarde van een ondersteunende wervelkolom is groot. Het beïnvloedt elke beweging positief of negatief en geeft ons stabiliteit, flexibiliteit en maakt het mogelijk dat wij met een minimum aan inspanning kunnen bewegen. 

Verdere informatie over deze dag vindt u op: www.feldenkraisinamsterdam.nl

U kunt ons volgen op: facebook; informatie volgt spoedig!

 

Van harte welkom:

Chassé Studios (Grote Zaal)

Chasséstraat 64 Amsterdam-West

Reserveren via e.giltarancon@gmail.com

Prijs 20€ p.p.