Training Voet-Heup-Rug

Training Voet-Heup-Rug
Deze trainingen starten op:  24 oktober, 25 november en 6 december 2019

door Inge Neijenhuis

Pijn in je heupen, rugklachten... Bijna iedereen kent het wel en vele hebben er herhaaldelijk, soms zelfs dagelijks, last van. “Slijtage!” roept men dan al snel, alsof daarmee alles is gezegd en de pijn moet worden geaccepteerd.
“Ja, maar ik heb een holle rug, versleten heup, pijnlijke knie, een hernia, scoliose...” Allemaal excuses, en vaak terecht! Maar dat wil niet zeggen dat er niets anders opzit dan je erbij neer te leggen en in een vicieuze cirkel steeds minder te kunnen en steeds meer klachten te creëren.

 

Tijdens deze training (3x 2,5 uur) krijg je uitleg over het hoe, wat en waarom voet-heup-rug elkaar beïnvloeden en een directe beweging-relatie hebben.
Maar belangrijker is dat je het in je eigen lichaam gaat ervaren.
En inziet waarom deze relatie zo belangrijk is.

Voeten, heupen en rug gaan met elkaar in gesprek en ontdekken waar ze elkaar kunnen versterken en gebruiken. Stap voor stap... We werken hierbij zowel liggend, zittend als staand. Laat je verrassen door jezelf. Het is eenvoudig en direct toepasbaar.

Wil je meer weten over deze bewegingsrelatie, het programma bekijken of meer praktische informatie? Kijk dan op mijn website bewust-bewegen