POF: REFLECTIE EN INSPIRATIE WORKSHOP

"nieuwe stappen voorwaarts in onze Feldenkrais praktijk met POF in de hand"

NB: Deze middag is alleen voor NFV-leden

De focus van deze middag is reflecteren, een nieuwe visie uitzetten voor 2018 en inspiratie halen uit de ontmoetingen met collega's.

Stilstaan bij je handelen is vooruitgaan. In deze workshop gebruik je het POF (Persoonlijk Ontwikkelplan Feldenkrais) om stil te staan bij de uitdagingen, interesses en vragen binnen je Feldenkrais beoefening. Een gelegenheid om bewust nieuwe stappen uit te zetten om te blijven leren en groeien. Je blikt terug op de persoonlijke verwezenlijkingen en leermomenten van het afgelopen jaar met betrekking tot je Feldenkrais praktijk. Vervolgens zet je concrete nieuwe activiteiten uit waar je het nieuwe jaar in wil groeien om je Feldenkrais praktijk in lijn te brengen met wat jij wilt en nodig hebt. We eindigen de dag met het invullen van het persoonlijk ontwikkelplan voor 2018. Zo heb je onmiddellijk je werk gedaan om te voldoen aan de jaarlijkse kwaliteitsvoorwaarden van de vereniging.

We beginnen de dag fysiek met een ATM les om in het lichaam te landen. De reflectie en inspiratie workshop wordt geleid door Johnny Schoofs. Het is zijn intentie om naast de persoonlijke reflectie veel interactie te hebben met elkaar. Zodat we inspiratie kunnen opdoen van elkaars verhalen en ervaringen. We krijgen een kijkje in elkaars praktijk en kunnen elkaar daarin stimuleren en ondersteunen.

Waar: Lazuli in de werfkelder, Utrecht. Kosten: geen

Tijd: 12:00 arriveren

12:15 - 13:00 ATM

13:00 - 13:30 pauze, integreren, bijpraten

13:30 - 16:45 workshop Johnny "reflecteren en inspireren met POF"

17:00 einde

Inhoud workshop:

reflecteren op Feldenkrais praktijk van afgelopen jaar

reflecteren op Feldenkrais uitdagingen/vragen/interesses van het moment

nieuwe stappen uitzetten voor het nieuwe jaar

persoonlijk ontwikkelplan (POF) invullen

uitwisselen met collega's

 

Wij kijken ernaar uit!

Johnny Schoofs en Inge Neijenhuis