Online lessen met Nicoline van der Pas

Vanaf NU :  nieuwe Online Bewust Bewegen lessen volgens de Feldenkrais methode. In het Nederlands en Engels.
 
 Voor iedereen die zijn vitaliteit, weerbaarheid en flexibiliteit wil behouden en verbeteren. In deze tijd neemt de vrijheid van bewegen af en wordt de vraag naar ontspanning, behoud van balans en creatief denken groter dan ooit.
Omdat live lessen in deze tijd niet mogelijk zijn heb ik een online beweeg  programma gemaakt die je vanuit huis, via beeld en geluid kan volgen.
 
Door met aandacht heel langzaam en klein te bewegen krijg je inzicht in hoe je beweegt, zit, staat, loopt. Dit levert direct ontspanning op, een groter gemak van bewegen en maakt alle dagelijkse bewegingen efficiënter. Ik leid je door een aantal beweegpatronen die makkelijk uit te voeren zijn in zit of lig.
Flexibiliteit van de wervelkolom vergroten, efficient en ontspannen zitten en lopen alsmede het gebruik van je ribbenkast / ademhaling zijn thema”s.
 
Praktische informatie
 
Wat heb je nodig?  Een stoel, een computer, wifi, gemakkelijk zittende kleding, een matje, een verwarmde kamer en je onverdeelde aandacht. Een les is 45 minuten tot een uur met daarna is er gelegenheid tot vragen stellen. 
Inschrijving per mail naar info@incrediblemoves.nl met naam en telefoonnummer, lesdag en  uurbevestiging deelname. Ik zend een link naar je mail ( online les is via Zoom.nl) 30 minuten voor de aanvang van de les.
Kosten : 14 euro per les van een uur ( plus de audio opname van de les diezelfde dag in je mailbox.) te voldoen voor aanvang van de les of, wanneer je meerdere lessen in serie deelneemt aan het einde van die maand overmaken op NL36ABNA0561020558 tgv N van der Pas o.v.v. data lessen
 
data: start
 
 maandag 2 november 18.30 -19.45 pm  Nederlands       t/m 31 oktober voor in te schijven
 maandag 2 november  20.15-21.30 pm  Engels               t/m 31 oktober voor in te schrijven
 
dinsdag    3 november    18.30-19.45 pm  Nederlands  - nog twee plaatsen vrij
 
Het is ook mogelijk om zelf een groep ( vrienden of collega’s) samen te stellen van minimaal 6 man/vrouw. In overleg bepalen we datum en tijd.
Meer informatie? Bel mij of  mail naar info@incrediblemoves.nl Meer informatie over de bewegingsleer:  www.incrediblemoves.nl
Mocht je iemand kennen voor wie je dit ook geschikt lijkt; zend deze mail dan svp door.
 
Graag zie ik je tegemoet en werken we samen aan een efficient bewegend lichaam en een soepel blijvende geest.