Online lessen met Inge Neijenhuis

Mijn wens…
Dat mijn lessen een positieve bijdrage mogen leveren aan hoe wij omgaan met onszelf. Omgaan met onze bewegingen in ons leven en in deze maatschappij. Dat we met ons allen de mogelijkheden mogen zien die deze tijd ons biedt en daar op een natuurlijk meebewegende manier onze weg in mogen vinden.

Meer informatie over Inge, haar lessen, audio’s en video’s vind je op haar website: www.bewust-bewegen.com

Online groepslessen
Januari en februari 2023: ‘Winter-Spelen met jouw innerlijke ruimte’
Hoeveel ruimte zit er van binnen? Bewegen met deze ruimte is als een ballon die zacht is opgeblazen, elastisch en vervormbaar. Eenvoudig aan te passen aan wat er aan beweging gevraagd wordt. Eigenwaarde, zelfvertrouwen… Zeker in de wintertijd een heerlijke serie lessen om de innerlijke ruimte alle vrijheid en elasticiteit te geven die het nodig heeft om in het voorjaar weer meer te mogen/kunnen bewegen naar buiten toe. 

Maart en april 2022: ‘De ruimte handen en voeten geven’
En dat gaan we richting het voorjaar zeker doen met dit vervolg. Hoe handen en voeten verbonden zijn met elkaar en creatief mogen zijn in het richting geven aan deze innerlijke ruimte. Waar keuzes liggen, vormgeving en vrijheid. tevreden en luchtig, krachtig en vrij.

Maandag om 19.15 uur
Woensdag om 19.15 uur

Aanmelden:
Meedoen is eenvoudig. Stuur Inge een mailtje en ontvang de inlog om mee te doen. Kosten zijn €50,- per maand.

Audio:
Mocht je niet mee willen doen via ZOOM, maar heb je wel interesse in de lessen, kies dan voor deelnemen via de audio en ontvang elke zaterdag de MP3 van die week in je mailbox.

Webshop:
In de webshop vind je lessen met een bepaald thema zoals: De wervelende rug,
Hoe ogen onze bewegingen beïnvloeden, over voeten of over adem… Dus kan je niet wachten om in beweging te komen? Dan kan je hier direct aan de slag.

Nodig mensen uit om mee te doen
Ken je mensen die thuis zitten en wel wat beweging en bewustwording kunnen gebruiken? Iemand waarvan je denkt dat die gebaat is bij deze lessen, die volgens jou echt kennis moet maken met deze methode of die je wilt verrassen, verwennen, verrijken, blij maken of juist wilt inspireren...
Stuur diegene dan een bericht hierover en doe gezellig samen mee, verbonden op afstand.