Online groepslessen September 2023: ‘Voor en achter'

Mijn wens…
Dat mijn lessen een positieve bijdrage mogen leveren aan hoe wij omgaan met onszelf. Omgaan met onze bewegingen in ons leven en in deze maatschappij. Dat we met ons allen de mogelijkheden mogen zien die deze tijd ons biedt en daar op een natuurlijk meebewegende manier onze eigen unieke weg in mogen gaan.

Meer informatie over Inge, haar lessen, audio’s en video’s vind je op : 
www.bewust-bewegen.com

 

Online groepslessen
September 2023: ‘Voor en achter'
Zijn dit twee kanten? Is dit één geheel? Als ik voor iets doe, wat doet dan achter? En zijn ze even vrij en beweeglijk? Een ontdekkingsreis van voor tot achter, maar bovenal in dat er tussen in. Vrijheid, éénheid en vanzelfsprekendheid.

Woensdag om 19.15 uur
Vrijdag om 9.00 uur

Aanmelden:
Meedoen is eenvoudig. Schrijf je in via de website of stuur Inge een mailtje.
Kosten zijn €50,- per maand.

Replay:
Mocht je niet mee willen doen via ZOOM, maar heb je wel interesse in de lessen, kies dan voor deelnemen via de audio en ontvang elke week de MP3 in je mailbox.

Webshop:
In de webshop vind je lessen met een bepaald thema zoals: De wervelende rug,
Hoe ogen onze bewegingen beïnvloeden, over voeten of over adem… Dus kan je niet wachten om in beweging te komen? Dan kan je hier direct aan de slag.

Nodig mensen uit om mee te doen
Dus ken je mensen die thuis zitten en wel wat beweging en bewustwording kunnen gebruiken? Iemand waarvan je denkt dat die gebaat is bij deze lessen, die volgens jou echt kennis moet maken met deze methode of die je wilt verrassen, verwennen, verrijken, blij maken of juist wilt inspireren...
Stuur diegene dan een bericht hierover en doe gezellig samen mee, verbonden op afstand