Online Feldenkraislessen met Caro van Iersel


Najaar 2021 ONLINE Feldenkraislessen met Caro van Iersel nu om de maandagavond van 20.00 – 21.00 uur


In Bochten . . !
Soms moeten we onszelf zichtbaar in bochten wringen om ergens bij te kunnen of in te passen. Vaak is het van buiten echter niet te zien – en zijn we ons er niet van bewust – welke bochten we maken in ons skelet om bewegingen te realiseren. Hoe flexibel zijn we hierin?
In deze serie Awareness Through Movement lessen spelen we met de bochten in ons skelet. We zullen ontdekken welke belangrijke rol deze bochten spelen, bijvoorbeeld bij lopen, skiën en reiken, maar ook voor de vrijheid van ál onze bewegingen.
Feldenkraislessen verkennen en verleggen de grenzen van je bewegingsmogelijkheden en verbeteren soepelheid, flexibiliteit en effectiviteit in het dagelijks leven. De lessen zijn gericht op kwaliteit en plezier van bewegen . . . ieder op z’n eigen manier en met respect voor z’n eigen mogelijkheden.


Kosten: € 10,00 per les, € 34,00 voor 4 lessen (betaling mag per les of in één keer) Betaling: IBAN NL60 INGB 0008283516, t.n.v. Almere Feldenkrais & Fysiotherapie
Voor informatie en aanmelding: almotion@xs4all.nl (of info via: 036 5304010)
N.B. Meld je aan vóór 17.00 uur op de maandag(en) die je mee wilt doen (als je je aanmeldt voor de gehele serie, hoeft dat alleen de eerste keer). Om 19.45 stuur ik je de uitnodiging/link voor de les