NFV op Massage & Complementair Vakbeurs in Hoevelaken

Ook op 14 maart zijn wij present op de Massage & Complementair Vakbeurs in Hoevelaken. Ervaar een korte les op de stand of doe mee met een workshop.

Omdat de beurs dit jaar 10 jaar bestaat, viert Sooner dat met al haar bezoekers: iedere 10e boeker krijgt zijn of haar entreeticket of workshop terugbetaald! Boek je met onze kortingscode FELDEN dan betaal je tot 1 maart 7,- entree ipv 10,-
Klik hier voor het bestellen van tickets en gebruik kortingscode FELDEN tijdens uw bestelling.

Geef u ook op voor een van de Feldenkrais workshops tijdens de beurs! Onze practitioner Romina Calvo geeft op 14 maart op 14:50 een workshop 'Mindfulness in beweging'

Romina over haar workshop Mindfulness in beweging: "Dankzij de Feldenkrais methode heb ik ontdekt en ervaren dat mijn lichaam veel meer is dan mijn gebroken knie…ik heb ribben, heupen, enkels …die allemaal samenwerken om het dansen weer mogelijk te maken. Kom dat ervaren!" . Klik hier voor meer info over haar workshop.

Op 13 maart kunt u een workshop Blikveld-verruimend Bewegen van onze practitioner Henk Linde volgen om 13.45 (zie agenda op 13 maart voor meer info)

Ontdek als zorgprofessional wat het nut van expertise en integratie van aanvullende producten, praktijkprofessie en behandelingen in je dagelijkse werkzaamheden zijn.
Een beurs vol inspiratie, lezingen, behandelingen, demonstraties, concrete ideeën en nieuwe ontmoetingen!
Deze “samen Natúúrlijk beter’ bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart 2020 in EXPO Hoevelaken.

We zien je graag aan onze stand of in de workshop, tot dan!