NFV op Massage & Complementair Vakbeurs in Hoevelaken

Na groot succes van vorig jaar zijn we ook nu weer present op de Massage & Complementair Vakbeurs in Hoevelaken op 13 en 14 maart 2020. Ervaar een korte les op de stand of doe mee met een workshop.

Omdat de beurs dit jaar 10 jaar bestaat, viert Sooner dat met al haar bezoekers: iedere 10e boeker krijgt zijn of haar entreeticket of workshop terugbetaald! Boek je met onze kortingscode FELDEN dan betaal je tot 1 maart 7,- entree ipv 10,-
We zien je graag aan onze stand of in de workshop, tot dan!

Geef u ook op voor een van de Feldenkrais workshops tijdens de beurs! Onze practitioner Henk Linde geeft op 13 maart om 13.45 een workshop.

Henk over zijn workshop Blikveld-verruimend Bewegen:"Mijn motto is: actief stilstaan bij jezelf! In de hectiek van alledag is het goed om af en toe een rustpunt te vinden en je af te vragen waardoor je gemotiveerd wordt en blijft. Dat kan volgens mij het beste met je eigen lichaam door middel van mindful bewegen via de Feldenkrais methode" Klik hier voor meer info over zijn workshop.

Op 14 maart kunt u een workshop Mindfulness in beweging volgen van onze practitioner Romina Calvo om 14:50 (zie de agenda op 14 maart voor meer info).

Ontdek als zorgprofessional wat het nut van expertise en integratie van aanvullende producten, praktijkprofessie en behandelingen in je dagelijkse werkzaamheden zijn.
Een beurs vol inspiratie, lezingen, behandelingen, demonstraties, concrete ideeën en nieuwe ontmoetingen!
Deze “samen Natúúrlijk beter’ bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart 2020 in EXPO Hoevelaken.

Klik hier voor het bestellen van tickets en gebruik kortingscode FELDEN tijdens uw bestelling.

Graag tot ziens op de beurs!