NFV op de Massage & Complementair Vakbeurs Hoevelaken

In het kader van ons 30-jarig bestaan organiseert de NFV dit jaar veel bijzondere activiteiten. Voor u en onze leden! Zo staan wij dit jaar op de Massage & Complementair Vakbeurs in Hoevelaken op 15 en 16 maart 2019.

Klik hier voor het bestellen van tickets en gebruik kortingscode felden tijdens uw bestelling!

Geef u ook op voor een van de Feldenkrais workshops tijdens de beurs. Onze practitioners Caro van Iersel en Henk Linde geven respectievelijk op 15 en 16 maart een workshop om 13.45u.

Caro over haar workshop Aanraken met Voelende Handen: "Wanneer je iemand aanraakt, is het belangrijk dat je met je handen ook kunt voelen; voor echte aanraking is het contact wederzijds. Voelende handen zijn niet gespannen, niet verkrampt, niet zwaar . . . ze zijn zacht en aanwezig, zonder te wegen." Klik hier voor meer info over haar workshop.

Henk over zijn workshop Blikveld-verruimend Bewegen: "Gelardeerd met theoretische achtergrondinformatie ontdek je in deze workshop hoe licht en gemakkelijk bewegen kan zijn. En vind je je persoonlijke draai bij elke beweging die je maakt en hoe goed dat voelt in het leven van alledag! Klik hier voor meer info over zijn workshop.


Het thema van deze beurs is ‘de stap naar regulier’, Wat is er nodig en wat verwacht het reguliere werkveld van therapeuten om iets van een samenwerking te kunnen starten? Wat doe jij zelf al? Weet jij niet hoe dit te bewerkstelligen, kom dan naar de beurs om dé stap vooruit te zetten.
Ontdek als zorgprofessional wat het nut van expertise en integratie van aanvullende producten, praktijkprofessie en behandelingen in je dagelijkse werkzaamheden zijn.
Een beurs vol inspiratie, lezingen, behandelingen, demonstraties, concrete ideeën en nieuwe ontmoetingen!
Deze “samen Natúúrlijk beter’ bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart 2019 in EXPO Hoevelaken. Op vrijdag vanaf 17.15 uur kan iedere bezoeker gratis meedoen met een zangcoach.. hoe en wat verklappen we niet, maar hilarisch wordt het zeker.

Graag tot ziens op de beurs!