Najaar 2020 Online lessen met Caro van Iersel

Donderdagavond van 20.00 – 21.10 uur vanaf 3 sept.

Bekken als Basis !

Van buiten is ons skelet amper zichtbaar en vaak zijn we ons niet bewust van onze stevige kern – onze drager in de zwaartekracht. Ons bewustzijn en ons gebruik van het skelet maken echter groot verschil voor onze manier van bewegen; goed gebruik van het skelet verlicht.

In deze serie Awareness Through Movement lessen onderzoeken we het bekken als substantieel en belangrijk deel van ons skelet. Basis bij het zitten, basis in ons zelfbeeld, basis voor onze organen en basis in tal van bewegingen, zoals rollen en springen. Het beter leren kennen van de rol, de vorm en de mogelijkheden van het bekken brengt comfort, lichtheid en gemak in het bewegen.

Feldenkraislessen verkennen en verleggen de grenzen van je bewegingsmogelijkheden en verbeteren soepelheid, flexibiliteit en effectiviteit in het dagelijks leven. De lessen zijn gericht op kwaliteit en plezier van bewegen . . . ieder op z’n eigen manier en met respect voor z’n eigen mogelijkheden.

Data: Donderdagen, 3 september t/m 5 november 2020 (20.00 – 21.10 uur)

Je kunt je aanmelden per les of voor alle 10 de lessen (geef dit even aan)

Om 19.45 uur op donderdag stuur ik je de uitnodiging/link voor die avond

Kosten: € 10,00 per les, € 80,00 voor 10 lessen (betaling mag per les of in één keer)

N.B. Als bijdrage bezwaarlijk is, geldt: betaal naar draagkracht (echt!)

Betaling: IBAN NL60 INGB 0008283516, t.n.v. Almere Feldenkrais & Fysiotherapie


 

Voor informatie en aanmelding: almotion@xs4all.nl (of info via: 036 5304010)

N.B. Meld je aan vóór 19.00 uur op de donderdag(en) die je mee wilt doen (als je je aanmeldt voor de gehele serie, hoeft dat alleen de eerste keer).