Lessen Inge Neijenhuis

Mijn wens…
Dat mijn lessen een positieve bijdrage mogen leveren aan hoe wij omgaan met onszelf. Omgaan met onze bewegingen in ons leven en in deze maatschappij. Dat we met ons allen de mogelijkheden mogen zien die deze tijd ons biedt en daar op een natuurlijk meebewegende manier onze eigen unieke weg in mogen gaan.

Meer informatie over Inge, haar lessen, audio’s en video’s vind je op
haar website: www.bewust-bewegen.com

 

Online groepslessen met thema: ‘Voorbij de dualiteit’
 

 • September 2023: ‘Voor en achter'
  Zijn dit twee kanten? Is dit één geheel? Als ik voor iets doe, wat doet dan achter? En zijn ze even vrij en beweeglijk? Een ontdekkingsreis van voor tot achter, maar bovenal in dat er tussen in. Vrijheid, éénheid en vanzelfsprekendheid.

 • Oktober 2023: ‘links en rechts’
  Ook hier kunnen we ons afvragen of dit twee kanten zijn, of toch één geheel. Wat gebeurt er als links of rechts meer aandacht krijgt? Wat verandert er in de kwaliteit van een beweging als je focus veranderd, je aandacht, je intentie? En hoeveel eigenheid mag elke kant hebben?

 • November-december 2023: ‘Binnen en buiten’
  Bewegen wij van buiten naar binnen of is het juist andersom? Maakt het verschil? Of is dit één geheel en zit het verschil alleen in onze beleving? Wat maakt het zo complex? Of is het juist heel eenvoudig? 
  (Er is geen les tussen kerst en oud-nieuw)

Woensdag om 19.15 uur
Vrijdag om 9.00 uur

Aanmelden:
Meedoen is eenvoudig. Schrijf je in via de website of stuur Inge een mailtje.
Kosten zijn €50,- per maand.

Replay:
Mocht je niet mee willen doen via ZOOM, maar heb je wel interesse in de lessen, kies dan voor deelnemen via de audio en ontvang elke week de MP3 in je mailbox.

Webshop:
In de webshop vind je lessen met een bepaald thema zoals: De wervelende rug,
Hoe ogen onze bewegingen beïnvloeden, over voeten of over adem… Dus kan je niet wachten om in beweging te komen? Dan kan je hier direct aan de slag.