LEDENDAG NFV

Dit evenement is alleen voor leden van de NFV

Zaterdag 10 november 2018 aanstaande is de ledendag met als thema: Inspirerend Feldenkrais! Net als voorgaande jaren is deze dag in de Ruimte, Weesperzijde 79a in Amsterdam.

PROGRAMMA:

10.00-10.15: inloop

10.15-11.00: ALVdeel, voorgenomen besluit over vernieuwde statuten (indien mogelijk)

11.00-15.30: Inspirerend Feldenkrais met Gerard Zuyderhoff

15.30-17.00: napraten met een drankje. 

Tussendoor is er tijd voor koffie en de lunch.  We stellen het op prijs als iedereen, net als afgelopen ALV, weer wat meeneemt voor de lunch om met elkaar te delen. Voor koffie, thee en wat lekkers wordt gezorgd.

Gerard Zuyderhoff heeft zich als Feldenkrais practitioner gespecialiseerd in podiumkunsten en is (stem)acteur. Hij kan boeiend vertellen, mensen intrigeren en inspireren. Hij heeft als professioneel musicus (bas)klarinet gespeeld in diverse ensembles met wereldtournees  en werkt nu als acteur bij theatergroepen.
Gerard heeft les gehad van Janneke Ritsema van Eck en de opleiding gedaan bij Mia Segal.
Hij heeft Feldenkraislessen gegeven als vak aan de hogeschool voor de kunsten in Utrecht, afdeling theater en op de hogeschool ArtEZ, afdeling conservatorium in Zwolle.

Zijn expertise wil hij graag met ons delen op 10 november 2018 tijdens de ledendag in de Ruimte in Amsterdam. Laat je stem horen, je lichaam bewegen en stel je vragen.
Gerard is de regisseur in deze dialoog, interactief en inspirerend voor ons allen.

Kom ook en laat je verrassen door deze doorgewinterde Feldenkrais practitioner.
Stem, podium en muziek… kortom genoeg ingrediënten voor een veelbelovende, gezellige en inspirerende ledendag.
     
Gerard is bij velen van ons bekend als DE Feldenkrais practitioner bij musici… Door zijn passie, jarenlange ervaringen met de Feldenkrais methode en zijn kwaliteit om boeiend te vertellen belooft dit een inspirerende, interactieve en bijzondere dag te worden.