De dans van ons dagelijks bewegen - workshops Caro van Iersel

8 januari en 17 februari 2023

Elke workshop is een ontdekkingsreis. Rustig opgebouwde, níet-alledaagse bewegingen laten je ervaren hoe je ‘gebruikersvriendelijk’ kan zijn voor jezelf. Deze lessen hebben als doel: meer gemak, meer flexibiliteit en meer energie in je dagelijkse bezigheden; en wie weet welke verrassingen je nog meer tegenkomt!

Zondag 8 januari ‘23      Bekken... Inzicht, gevoel en kracht

10.30 – 14.00 uur   We kennen ons lijf van top tot teen, maar bij eenieder zijn er hiaten in het zelfbeeld. Bijvoorbeeld de botstructuur en functie van het bekken: een substantieel bot met grillige vormen en grote betekenis. In deze workshop maak je nader kennis met je bekken en bekkenbodem. Je onderzoekt de relatie met je benen en je ruggegraat en ervaart de centrale en krachtige rol die het bekken speelt in ons bewegen.

Vrijdag 17 februari ‘23   Ontspannen Handen... Handig!

10.00 – 13.30 uur  Zijn jouw handen zacht, flexibel, gehard of gespannen? En belangrijker: kun je ze inzetten voor zowel krachttoeren als voor tedere handelingen? In deze workshop    verken je met rustige bewegingen de relatie tussen je handen, je armen, schouders en meer. Je leert hoe je je handen steeds beter kunt laten werken in samenwerking met de rest van jezelf. Voor handiger gebruik van  een  instrument, computer, gereedschap, in het huishouden of om aan te raken en te strelen!

 

Kosten (incl.BTW, koffie en thee): € 40,- per workshop.

Betaling:  NL60 INGB 0008283516 t.n.v. Almere Feldenkrais & Fysiotherapie

Locatie: Almere Feldenkrais & Fysio,  Kweekgrasstraat 60,  1313 BT Almere 

Informatie en aanmelding:  036 530 4010  of  almotion@xs4all.nl  of  www.almotion.com

Draag gemakkelijke kleding en neem een matje of handdoek mee